• Bssisschool ondersteuning StudieQ

LVSI waarborg voor StudieQ Al 25 jaar ervaring bij StudieQ

HENGELO

(hoofdvestiging)

18634

verbruikte pennen

5634

mind maps

102

krakende hersens

7276

Verworven complimenten

Remedial Teaching (RT)

Begeleiding door StudieQ vakdocent

Heeft uw kind problemen met lezen, blijft het maar fouten maken bij het spellen of gaan andere vakken niets zoals het zou moeten? Blijkt de brugklas geen startblok maar een struikelblok? Dan heeft uw kind extra aandacht nodig. De remedial teacher kan uitkomst bieden. Hij/zij helpt om op deskundige wijze de problemen op te lossen door uw kind individueel te begeleiden.

Individuele studiebegeleiding

individuele begeleiding StudieQ

Vanaf groep 6 wordt er van leerlingen verwacht dat ze al zelfstandig opdrachten thuis gaan maken. Veel kinderen hebben echter moeite met het maken van huiswerk, planning of het leren van bijvoorbeeld topografie. Bij ons krijgt uw kind begeleiding van ervaren orthopedagogen en RT-ers. De talenten van het kind worden gestimuleerd en de studieresultaten worden verbeterd.

Dyslexie | Dyscalculie

Dyslexie StudieQ

Heeft uw kind op school moeite met lezen, spellen of rekenen? Wij onderzoeken of uw kind dyslexie of dyscalculie heeft en welke hulp uw kind nodig heeft. Dyslexie en dyscalculie gaan nooit over, maar met de juiste begeleiding zorgt het wel voor een optimale ontwikkeling van uw kind.

VUL ONDERSTAAND U GEGEVENS IN
EN WIJ BELLEN U ZO SPOEDIG MOGELIJK TERUG

Sociale vaardigheden | Kanjertraining

Sociale vaardigheden StudieQ

Heeft uw kind moeite met het sluiten van vriendschappen? Pest uw kind of wordt hij/zij gepest op school? Onze Kanjertraining laat leerlingen positief over zichzelf en anderen denken. Rust, respect en regelmaat zijn onze kernbegrippen.

Cito voorbereiding

Cito voorbereiding groep 8 door StudieQ

De Cito-toets is voor veel leerlingen een spannend moment. Toch is de toets niet zo belangrijk als hij lijkt. De ervaren remedial teachers helpen om Cito-stress tegen te minimaliseren en laten uw kind op eigen niveau optimaal presteren.

Brugklastraining voor groep 8

Brugklastraining voor groep 8

In de brugklas komt er veel op op kinderen af: nieuwe docenten, agenda, grote school en ……. huiswerk. Veel problemen kunnen voorkomen worden door een goede voorbereiding. De brugklastraining zorgt voor een “gevulde rugtas” en zelfvertrouwen.

Workshops

Sociale vaardigheden StudieQ

Wij bieden de volgende workshops aan:

  • Workshop Mindmapping
  • Workshops ontleden, D/T
  • Workshop Breuken,Procenten en verhoudingen
  • Workshop Rekenen

STUUR ONS EEN BERICHT

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.