• Ieder kind is UnieQ

LVSI waarborg voor StudieQ Al 25 jaar ervaring bij StudieQ

HENGELO

(hoofdvestiging)

Bijles door vakdocent

Heeft uw kind moeite met een vak op school? De professionele en ervaren vakdocenten van het Studiecentrum en StudieQ gaan samen met de leerling op zoek naar een manier om toch betere resultaten te halen. Een vakdocent is naast vakinhoudelijk ook pedagogisch geschoold, waardoor zij of hij precies weet op welke manier de stof moet worden overgebracht. Niets is zo motiverend als goede cijfers!

Intensieve studiebegeleiding StudieQ

LESSEN OP MAAT

Onderzoek bij StudieQ

Vakdocenten zijn expert in hun vak en geven vaak zelf nog les in het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn ze ook pedagogisch onderlegd. Individuele lessen door een vakdocent worden gegeven op een manier die bij de leerling past.

WEG GEWEEST? JE BENT ZO WEER BIJ!

Brugklastraining voor groep 8

Mocht je onverhoopt voor een langere tijd geen school hebben kunnen volgen door bijvoorbeeld ziekte. Bijlessen helpen je snel weer op het gewenste niveau. Onze ervaren vakdocenten stellen samen met jou een programma op om de achterstand weg te werken.

EEN VAKDOCENT MAAKT HET VERSCHIL!

Begeleiding door StudieQ vakdocent

Soms blijven de resultaten in één bepaald vak ronduit teleurstellend. Dit leidt meestal tot verlies van motivatie. Het plezier in zo’n vak kan terugkomen door individuele lessen te volgen bij een vakdocent.

STUUR ONS EEN BERICHT

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wat onze omgeving zegt…

Team

Nicole StudieQ

“Studiecentrum en StudieQ heeft betrokken professionals met passie voor studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen. Het doel is een optimale leeromgeving bieden waar elke leerling of medewerker zich op eigen niveau kan ontwikkelen.” Nicole Arendsen (eigenaar)

Leerlingen

Sociale vaardigheden StudieQ

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Ouders

Ouders betrokken bij StudieQ

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”