Loading...
Ons team 2018-05-22T11:33:40+00:00

Eigenaar

Ik zie het als een uitdaging om leerlingen verder te helpen in hun ontwikkeling en bij te kunnen dragen aan het vergroten van hun vaardigheden. Hierbij gaan we uit van wat de leerling kan en bij het ontdekken en ontwikkelen van deze talenten spelen zelfvertrouwen en respect een essentiële rol. Belangrijk is om leerlingen te inspireren en te leren om effectief en succesvol te zijn en eigen krachten te ontdekken waardoor blokkades kunnen verdwijnen. Kinderen zijn uniek en maken een eigen ontwikkeling door. Ons begeleidingsconcept creëert zoveel mogelijk ideale condities om dit proces te optimaliseren.

management, studiebegeleidingexamentrainingstudiecoaching

ANNEMIEKE VAN DER MEER
ANNEMIEKE VAN DER MEERVestigingscoördinator StudieQ Enschede/ Orthopedagoog
“Als orthopedagoog is mijn grootste uitdaging om kinderen te laten groeien in hun zelfvertrouwen. Hierbij is voor mij de samenwerking met ouders en leerkrachten van essentieel belang.” Annemieke van der Meer.

Sociale Vaardigheden , Studiebegeleiding

RICK TER HORST
RICK TER HORSTDirecteur StudieQ Oldenzaal
KIM TER HORST
KIM TER HORSTOrthopedagoog
““Sinds 2008 werk ik met veel plezier als Orthopedagoog binnen het Studiecentrum. Elk kind heeft een eigen, unieke benadering nodig. Het mooiste van het werk is om samen met het kind te zoeken naar de positieve eigenschappen en om samen successen te boeken.” Kim ter Horst
MARLON GROENEVELDOrthopedagoog
YVET OUDE AVENHUIS
YVET OUDE AVENHUISOrthopedagoog
YOURI BOERRIGTERorthopedagoog
Your Content Goes Here

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Bel mij terug