• je kan er gewoon mee leren omgaan

    Dyslexie dyscalculie hulp door StudieQ

trustedLogo1 25jaar

Individuele begeleiding door ervaren RT-ers

Remedial Teaching is het helpen van leerlingen met leerproblemen. Dat kunnen problemen zijn met spelling of (begrijpend) lezen, met rekenen of de manier van leren. Een remedial teacher heeft ruime onderwijservaring en heeft een speciale opleiding gevolgd om in de één-op-één situatie uw kind optimaal te ondersteunen en zelfvertrouwen te geven.

Remedial Teaching StudieQ

INDIVIDUELE BEGELEIDING

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Elke leerling ontvangt hulp die volledig is toegespitst op het probleem van de leerling. Het is maatwerk. Door onderzoek en gesprekken met leerling, ouders en leerkracht probeert de RT-er een goed beeld te krijgen. Daarna wordt een behandelplan opgesteld en begint de begeleiding.

SPELENDERWIJS

SPELENDERWIJS StudieQ

Elk kind heeft een voorkeur voor leren. De een luistert graag, de ander wil lezen of iets ondernemen. Maar de meeste kinderen zijn gek op spelend leren. Spelen is doen, en doen is leren! Het stellen van de juiste vragen is hierbij bepalend voor de motivatie, inzet en resultaten.

OEFENEN

oefenen studieq

Met gerichte individuele oefenprogramma’s worden achterstanden ingelopen op de voor het kind meest geschikte wijze. Hiermee bereikt het kind het niveau dat bij haar of zijn aanleg en mogelijkheden past. Kinderen fleuren op en worden vrolijk wanneer ze merken dat ze weer iets goed doen.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wat onze omgeving zegt…

Team

Nicole StudieQ

“Studiecentrum en StudieQ heeft betrokken professionals met passie voor studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen. Het doel is een optimale leeromgeving bieden waar elke leerling of medewerker zich op eigen niveau kan ontwikkelen.” Nicole Arendsen (eigenaar)

Leerlingen

Sociale vaardigheden StudieQ

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Ouders

Ouders betrokken bij StudieQ

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”