• Examentrainingen van StudieQ

LVSI waarborg voor StudieQ Al 25 jaar ervaring bij StudieQ

HENGELO

(hoofdvestiging)

Examentraining: de beste investering ooit!

Examentijd is een intensieve periode. Het vergt veel discipline en concentratievermogen. Een rustige studieplek en efficiënt leren is dan ook essentieel. De individuele aanpak door vakmensen van StudieQ is  al jaren zinvol gebleken.  De één wil graag weten hoe de vragen gesteld worden, de ander moet hoge cijfers halen om ingeloot te worden. Wat de reden ook is, met onze intensieve examentraining gaat de leerling goed voorbereid de examens in!
Intensieve studiebegeleiding StudieQ

SAMEN MET LOTGENOTEN

StudieQ examentraining

Samenwerken met lotgenoten verhoogt de motivatie om te studeren voor de eindexamens.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

professionele begeleiding studieq

Wij geloven heilig in kwaliteit. Dit uit zich in het aanwezig zijn van ervaren studiebegeleiders en veel vakdocenten tijdens de examentraining.

RUSTIGE PLEK TER VOORBEREIDING

Rustige plek ter voorbereiding

Studiecentrum in Hengelo en StudieQ in Enschede bieden rustige werkplekken en ruime aandacht voor de individuele leerling en diens specifieke problemen.

STUUR ONS EEN BERICHT

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wat onze omgeving zegt…

Team

Nicole StudieQ

“Studiecentrum en StudieQ heeft betrokken professionals met passie voor studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen. Het doel is een optimale leeromgeving bieden waar elke leerling of medewerker zich op eigen niveau kan ontwikkelen.” Nicole Arendsen (eigenaar)

Leerlingen

Sociale vaardigheden StudieQ

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Ouders

Ouders betrokken bij StudieQ

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”