• Brugklas ondersteuning StudieQ

LVSI waarborg voor StudieQ Al 25 jaar ervaring bij StudieQ

HENGELO

(hoofdvestiging)

iedereen wil leren, maar niet iedereen weet hoe!

Thuis huiswerk maken of studeren is niet altijd makkelijk. Studiecentrum en StudieQ biedt uw kind een rustige studieplek. Ervaren en betrokken studiebegeleiders helpen de leerling om effectiever te leren leren. Leren effectief en slim studeren: een belangrijke vaardigheid voor elke leerling op de middelbare school. Het is een veel voorkomend misverstand dat mensen vanzelf leren als je de omgeving optimaal inricht. een goede begeleiding hierbij is essentieel. Succes hebben is niet allen afhankelijk van talent!

Ouders en Kanjertraining

LEREN LEREN

Studiecoaching Studieq

Leren studeren is niet vanzelfsprekend: sommige leerlingen hebben hier veel moeite mee. Ze weten niet wat slim en effectief studeren is. Het ontbreekt hen bovendien vaak aan een rustig plekje om te werken. Zij kunnen zich hierdoor niet goed concentreren met tegenvallende prestaties op school als gevolg. Leren studeren is daarom van essentieel belang voor de ontwikkeling van een kind.

STUDIEVAARDIGHEDEN

StudieQ examentraining

Leren en studeren moeten hand in hand gaan. Bij ons kunnen leerlingen actief, zelfstandig en met plezier leren en studeren. Betrokken en ervaren studiebegeleiders laten de leerling door middel van een individuele aanpak optimaal presteren. Wij leren uw kind de studievaardigheden die het nodig heeft om zelfstandig te kunnen leren en studeren!

THUIS IS HET TIJD VOOR ONTSPANNING

Meer vrijetijd dankzij StudieQ

Door de ruime openingstijden kunnen de leerlingen meteen na school naar ons komen. Hier maken ze hun planningen, maken hun huiswerk en bereiden hun so’s en proefwerken voor. Ze gaan pas weg als alles gemaakt en overhoord is, zodat thuis tijd is voor ontspanning.

STUUR ONS EEN BERICHT

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Wat onze omgeving zegt…

Team

Nicole StudieQ

“Studiecentrum en StudieQ heeft betrokken professionals met passie voor studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen. Het doel is een optimale leeromgeving bieden waar elke leerling of medewerker zich op eigen niveau kan ontwikkelen.” Nicole Arendsen (eigenaar)

Leerlingen

Sociale vaardigheden StudieQ

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Ouders

Ouders betrokken bij StudieQ

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”