BRUGKLASTRAINING VOOR GROEP 8

Van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Het brengt veel veranderingen mee voor uw kind. Voor kinderen die moeite hebben met de veranderingen in huiswerk en leren is er de brugklastraining. De training bereidt kinderen individueel of groepsgewijs voor op de overstap van groep 8 naar de brugklas.

LEREN LEREN

Bijles door vakdocent

Je krijgt ineens iedere dag veel huiswerk. Hoe moet je dit aanpakken, plannen en leren? De brugklastraining is een opstap naar leren leren. In het voortgezet onderwijs kan studiebegeleiding of studiecoaching je verder op weg helpen als dit nodig is.

MEER ZELFVERTROUWEN

Onderzoek bij StudieQ
Een goede voorbereiding voor de grote middelbare school is het halve werk. Als je al weet wat er op je af komt, krijg je veel meer zelfvertrouwen en krijg je er zelfs zin in!

LEREN STRUCTUREREN

Het maken van planningen, het gestructureerd leren voor proefwerken, het gebruik van de juiste leermethode en het onderscheiden van hoofd- en bijzaken. Allemaal mogelijke valkuilen voor nieuwe brugklassers. Brugklastraining helpt!

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”

Wat ouders zeggen

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Wat leerlingen zeggen: