INDIVIDUELE BEGELEIDING DOOR ERVAREN RT-ERS

Remedial Teaching is het helpen van leerlingen met leerproblemen. Dat kunnen problemen zijn met spelling of (begrijpend) lezen, met rekenen of de manier van leren. Een remedial teacher heeft ruime onderwijservaring en heeft een speciale opleiding gevolgd om in de één-op-één situatie uw kind optimaal te ondersteunen en zelfvertrouwen te geven.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

De remedial teacher of orthopedagoog zoekt samen met de leerling en ouders uit wat precies de problemen zijn. Iedereen krijgt de hulp op maat op momenten waarop dat nodig en mogelijk is. Soms gebeurt dit bij ons, maar ook vaak in school. Goede samenwerking met de school is heel belangrijk, waarbij het belang van de leerling centraal staat!

SPELENDERWIJS

Ervaren remedial teachers en orthopedagogen kijken eerst wat de leerling wel of juist niet beheerst. Daarna wordt een handelingsplan opgesteld en begint de individuele begeleiding. Tijdens de begeleidingsperiode wordt persoonlijk contact gezocht met ouders en school onderhouden om zo de voortgang goed te monitoren.

OEFENEN

Een team van ervaren orthopedagogen en remedial teachers werkt samen aan een optimale begeleiding. ‘Extra hulp’ is meer dan alleen ‘bijspijkeren’. Het is een specialisme!

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.