Adres StudieQ Haaksbergen

Jonkheer von Heijdenstraat 13A
7481 EC Haaksbergen

+31 (0)53 203 03 08

Hengelo

Hengelo Centrum

Enschede

Oldenzaal

Haaksbergen

StudieQ Haaksbergen biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Onze begeleiders zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerling en kunnen hen daardoor goed inspireren en motiveren. Het team van begeleiders wordt aangestuurd door onze vestigingscoördinator.

Leerlingen kunnen voor verschillende vormen van ondersteuning bij ons terecht. Individuele begeleidingen en screening kunnen in samenwerking met scholen plaats vinden. Ons complete begeleidingsaanbod bestaat uit

  • Intensieve studiebegeleiding – ‘geen huiswerk thuis’
  • Bijles – ‘alleen door vakdocenten’
  • Examentraining
  • Brugklastraining
  • Citotraining
  • Entreetoets groep 7
  • Remedial Teaching voor taal- of rekenachterstanden
  • Begeleiding bij dyslexie, dyscalculie of andere leerproblemen
  • Onderzoek voor het vaststellen van dyslexie, dyscalculie, IQ etc.

In de afgelopen jaren is de vraag naar hulp bij onderwijs en opvoeding toegenomen en veranderd. Steeds meer komt de nadruk te liggen op ontzorgen. Leerlingen willen graag betere resultaten, meer zelfvertrouwen en terugkerend schoolplezier. Ouders willen minder spanningen thuis, hulp bij problemen en professionele begeleiding. Scholen worden geconfronteerd met passend onderwijs waarbij ze onderwijs en begeleiding moeten bieden aan een gevarieerdere groep leerlingen. Om aan deze nieuwe hulpvragen te kunnen voldoen werken we met steeds vernieuwende methodieken, altijd nauw afgestemd op de individuele leerling, met veel persoonlijke aandacht. De nadruk ligt daarbij niet uitsluitend op het verhogen van kennis, maar op de vaardigheden om die kennis op te kunnen doen.

Ons motto is dat voor ons elke leerling unieQ is. Immers elke leerling van basisschool of voorgezet onderwijs, met een leerprobleem of zonder, leert gewoon op zijn/haar manier en op zijn/haar niveau. Het is onze passie om bij elke leerling het maximale eruit te halen door middel van individuele begeleiding of intensieve studiebegeleiding. StudieQ ‘voor ons is elke leerling unieQ’.

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.
Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.