BIJLES DOOR VAKDOCENTEN. DAT MAAKT HET VERSCHIL!

Vanaf groep 6 wordt er van leerlingen verwacht dat ze al zelfstandig opdrachten thuis gaan maken. Veel kinderen hebben echter moeite met het maken van huiswerk of het leren van bijvoorbeeld topografie. Bij Studiecentrum en StudieQ krijgt uw kind begeleiding van ervaren orthopedagogen en remedial teachers. De talenten van het kind worden benut en de studieresultaten worden verbeterd.

FLEXIBEL

De remedial teacher of orthopedagoog zoekt samen met de leerling en ouders uit wat precies de problemen zijn. Iedereen krijgt de hulp op maat op momenten waarop dat nodig en mogelijk is. Soms gebeurt dit bij ons, maar ook vaak in school. Goede samenwerking met de school is heel belangrijk, waarbij het belang van de leerling centraal staat!

WELKE TAAL- OF REKENACHTERSTAND?

Ervaren remedial teachers en orthopedagogen kijken eerst wat de leerling wel of juist niet beheerst. Daarna wordt een handelingsplan opgesteld en begint de individuele begeleiding. Tijdens de begeleidingsperiode wordt persoonlijk contact gezocht met ouders en school onderhouden om zo de voortgang goed te monitoren.

ERVAREN BEGELEIDING

Een team van ervaren orthopedagogen en remedial teachers werkt samen aan een optimale begeleiding. ‘Extra hulp’ is meer dan alleen ‘bijspijkeren’. Het is een specialisme!

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.