BASISSCHOOL

REMEDIAL TEACHING (RT)

Heeft uw kind problemen met lezen, blijft het maar fouten maken bij het spellen of gaan andere vakken niets zoals het zou moeten? Blijkt de brugklas geen startblok maar een struikelblok? Dan heeft uw kind extra aandacht nodig. De remedial teacher kan uitkomst bieden. Hij/zij helpt om op deskundige wijze de problemen op te lossen door uw kind individueel te begeleiden.

LEES MEER

INDIVIDUELE STUDIEBEGELEIDING

Vanaf groep 6 wordt er van leerlingen verwacht dat ze al zelfstandig opdrachten thuis gaan maken. Veel kinderen hebben echter moeite met het maken van huiswerk, planning of het leren van bijvoorbeeld topografie. Bij ons krijgt uw kind begeleiding van ervaren orthopedagogen en RT-ers. De talenten van het kind worden gestimuleerd en de studieresultaten worden verbeterd.

Lees meer

DYSLEXIE | DYSCALCULI

Heeft uw kind op school moeite met lezen, spellen of rekenen? Wij onderzoeken of uw kind dyslexie of dyscalculie heeft en welke hulp uw kind nodig heeft. Dyslexie en dyscalculie gaan nooit over, maar met de juiste begeleiding zorgt het wel voor een optimale ontwikkeling van uw kind.

Lees meer

“Super begeleiding van onze zoon. Hij heeft nu veel meer zelfvertrouwen. Bovendien heeft ons kind nu vrije tijd en kunnen wij “gewoon” ouders zijn.”

Wat ouders zeggen

Studiebegeleiding & Examentraining 2013: “Zeer educatief en een goede stok achter de deur. Goed is de manier van werken, examens maken en uitgebreid individueel nabespreken. Een goed begin voor de examens. Bedankt voor alles!” Niels Roerink (Studiecentrum legende) uit Hengelo

Wat leerlingen zeggen:

SOCIALE VAARDIGHEDEN | KANJERTRAINING

Heeft uw kind moeite met het sluiten van vriendschappen? Pest uw kind of wordt hij/zij gepest op school? Onze Kanjertraining laat leerlingen positief over zichzelf en anderen denken. Rust, respect en regelmaat zijn onze kernbegrippen.

Lees meer

CITO VOORBEREIDING

De Cito-toets is voor veel leerlingen een spannend moment. Toch is de toets niet zo belangrijk als hij lijkt. De ervaren remedial teachers helpen om Cito-stress tegen te minimaliseren en laten uw kind op eigen niveau optimaal presteren.

Lees meer

BRUGKLASTRAINING VOOR GROEP 8

In de brugklas komt er veel op op kinderen af: nieuwe docenten, agenda, grote school en ……. huiswerk. Veel problemen kunnen voorkomen worden door een goede voorbereiding. De brugklastraining zorgt voor een “gevulde rugtas” en zelfvertrouwen.

Lees meer

WORKSHOPS

Wij bieden de volgende workshops aan:

  • Workshop Mindmapping
  • Workshops ontleden, D/T
  • Workshop Breuken,Procenten en verhoudingen
  • Workshop Rekenen
Lees meer

Stuur ons een bericht

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.