Vestigingen

StudieQ-Haaksbergen.jpg

StudieQ Haaksbergen

StudieQ Haaksbergen biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Onze begeleiders zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.
Lees meer
Oldenzaal.png

StudieQ Oldenzaal

StudieQ Enschede biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Het team in Enschede bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die samen in staat zijn in alle vakgebieden begeleiding te verzorgen.
Lees meer
StudieQ-Hengelo-Centrum-scaled.jpg

StudieQ Hengelo Centrum

StudieQ Hengelo Centrum biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Onze begeleiders zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden.
Lees meer
StudieQ-Hengelo-Troelstrastraat.jpg

StudieQ Hengelo

StudieQ Hengelo biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. StudieQ Hengelo bestaat alweer 25 jaar en ons betrokken, multidisciplinaire team bestaat uit studiebegeleiders, orthopedagogische specialisten en remedial teachers.
Lees meer
StudieQ-Enschede.png

StudieQ Enschede

StudieQ Enschede biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Het team in Enschede bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die samen in staat zijn in alle vakgebieden begeleiding te verzorgen. Het team wordt aangestuurd door onze ervaren, enthousiaste vestigingscoördinator.
Lees meer

Oldenzaal

Nieuwstraat 84
7571 BM Oldenzaal
MEER INFORMATIE

Hengelo Centrum

Burgemeester Jansenplein 31
7551 ED Hengelo
MEER INFORMATIE

Hengelo

Mr.P.J. Troelstrastraat 68
7556 EN Hengelo
MEER INFORMATIE

Enschede

M. H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede
MEER INFORMATIE

Haaksbergen

Jonkheer von Heijdenstraat 13
7481 ET Haaksbergen
MEER INFORMATIE