StudieQ Enschede

StudieQ Enschede biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Het team in Enschede bestaat uit enthousiaste en ervaren begeleiders die samen in staat zijn in alle vakgebieden begeleiding te verzorgen. Het team wordt aangestuurd door onze ervaren, enthousiaste vestigingscoördinator.

Leerlingen kunnen voor verschillende vormen van ondersteuning bij ons terecht. Individuele begeleidingen en screening kunnen in samenwerking met scholen plaats vinden. Ons complete begeleidingsaanbod bestaat uit:

  • Huiswerkbegeleiding
  • Bijles
  • Studiecoaching
  • Individuele begeleiding (ook brugklastraining, Cito-training, Entreetoets-training, sociaal-emotioneel etc.)
  • Onderzoek

In de afgelopen jaren is de vraag naar hulp bij onderwijs en opvoeding toegenomen en veranderd. Steeds meer komt de nadruk te liggen op ontzorgen. Leerlingen willen graag betere resultaten, meer zelfvertrouwen en terugkerend schoolplezier. Ouders willen minder spanningen thuis, hulp bij problemen en professionele begeleiding. Scholen worden geconfronteerd met passend onderwijs waarbij ze onderwijs en begeleiding moeten bieden aan een gevarieerdere groep leerlingen. Om aan deze nieuwe hulpvragen te kunnen voldoen werken we met steeds vernieuwende methodieken, altijd nauw afgestemd op de individuele leerling, met veel persoonlijke aandacht. De nadruk ligt daarbij niet uitsluitend op het verhogen van kennis, maar op de vaardigheden om die kennis op te kunnen doen.

Ons motto is dat voor ons elke leerling unieQ is. Immers elke leerling van basisschool of voorgezet onderwijs, met een leerprobleem of zonder, leert gewoon op zijn/haar manier en op zijn/haar niveau. Het is onze passie om bij elke leerling het maximale eruit te halen door middel van individuele begeleiding of intensieve studiebegeleiding. StudieQ Enschede, ‘voor ons is elke leerling unieQ’.

Vestigingscoördinator

Mijn naam is Yvet Oude Avenhuis en ik ben orthopedagoog en vestigingscoördinator van StudieQ Enschede. Mijn specialisme als orthopedagoog is het onderzoeken en begeleiden van kinderen/jongeren met leerproblemen. Met veel passie en plezier begeleid ik dagelijks basisschoolleerlingen en leerlingen van het voortgezet en hoger onderwijs. Samen met elke leerling, met of zonder leerproblematiek, kijken we welke leermethodiek en vorm van begeleiding (studiebegeleiding, individuele begeleiding of bijles) het meest geschikt is. Hiermee proberen we de leerling te helpen om succeservaringen op te doen en plezier te krijgen in het leren en zodoende het zelfvertrouwen van de leerling te vergroten. Uiteindelijk is het ons doel om het beste uit de leerling te halen, want bij StudieQ is elke leerling unieQ.

Yvet-Oude-Avenhuis-1.jpg

Yvet Oude Avenhuis

StudieQ-Enschede.png
M. H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede
Aanmelden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 13:00 - 18:00
  • Woensdag: 13:00 - 18:00
  • Donderdag: 13:00 - 18:00
  • Vrijdag: 13:00 - 18:00
Enschede
M. H. Tromplaan 47
7513 AB Enschede

Aanmelden

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding, bijles en/of examentraining.