StudieQ Haaksbergen

StudieQ Haaksbergen biedt verschillende vormen van studiebegeleiding, onderzoek en hulp bij leerproblemen aan leerlingen van de basisschool en voortgezet onderwijs. Onze begeleiders zijn stuk voor stuk erg ervaren en beschikken over de meest recente vakkennis die nodig is om onze leerlingen de beste begeleiding te kunnen bieden. Zij staan dicht bij de belevingswereld van de leerling en kunnen hen daardoor goed inspireren en motiveren. Het team van begeleiders wordt aangestuurd door onze Vestigingsmanager.

Leerlingen kunnen voor verschillende vormen van ondersteuning bij ons terecht. Individuele begeleidingen en screening kunnen in samenwerking met scholen plaats vinden. Ons complete begeleidingsaanbod bestaat uit

  • huiswerkbegeleiding
  • bijlessen
  • basisschoolbegeleiding.

In de afgelopen jaren is de vraag naar hulp bij onderwijs en opvoeding toegenomen en veranderd. Steeds meer komt de nadruk te liggen op ontzorgen. Leerlingen willen graag betere resultaten, meer zelfvertrouwen en terugkerend schoolplezier. Ouders willen minder spanningen thuis, hulp bij problemen en professionele begeleiding. Scholen worden geconfronteerd met passend onderwijs waarbij ze onderwijs en begeleiding moeten bieden aan een gevarieerdere groep leerlingen. Om aan deze nieuwe hulpvragen te kunnen voldoen werken we met steeds vernieuwende methodieken, altijd nauw afgestemd op de individuele leerling, met veel persoonlijke aandacht. De nadruk ligt daarbij niet uitsluitend op het verhogen van kennis, maar op de vaardigheden om die kennis op te kunnen doen.

Ons motto is dat voor ons elke leerling unieQ is. Immers elke leerling van basisschool of voorgezet onderwijs, met een leerprobleem of zonder, leert gewoon op zijn/haar manier en op zijn/haar niveau. Het is onze passie om bij elke leerling het maximale eruit te halen door middel van individuele begeleiding of intensieve studiebegeleiding. StudieQ ‘voor ons is elke leerling unieQ’.

Vestigingsmanager

Mijn naam is Iris Berger en ik ben de Vestigingsmanager van Lyceo StudieQ Haaksbergen. Wij creëren op onze locatie een prettige sfeer waarin leerlingen zich thuis voelen en zo goed mogelijk tot leren kunnen komen. Door te leren plannen en de juiste studievaardigheden toe te passen ontwikkelen leerlingen zelfstandigheid. Een kwaliteit die ze meenemen tijdens de gehele loopbaan. Elke leerling leert op zijn of haar eigen manier en als begeleider vind ik het belangrijk dat iedereen zijn eigen manier vindt. Samen met mijn collega’s help ik leerlingen leren plannen en proberen we het leren weer leuk te maken.

StudieQ-Haaksbergen.jpg
Jonkheer von Heijdenstraat 13
7481 ET Haaksbergen
Aanmelden
  • Maandag: 13:00 - 18:00
  • Dinsdag: 13:00 - 18:00
  • Woensdag: 13:00 - 18:00
  • Donderdag: 13:00 - 18:00
  • Vrijdag: 13:00 - 18:00
Haaksbergen
Jonkheer von Heijdenstraat 13
7481 ET Haaksbergen

Aanmelden

Meld je aan voor huiswerkbegeleiding, bijles en/of examentraining.

Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.