Alle voortgezet onderwijs diensten van StudieQ

StudieQ biedt verschillende diensten aan voor leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Studiebegeleiding

Slim kunnen studeren is een belangrijke vaardigheid voor elke leerling op de middelbare school, maar leren studeren is niet vanzelfsprekend. Sommige leerlingen hebben hier veel moeite mee. Bovendien missen velen vaak een rustig plekje om te werken. Zij kunnen zich hierdoor niet goed concentreren met tegenvallende prestaties op school als gevolg. Leren studeren is daarom van essentieel belang.
Lees meer

Studiecoaching

Individuele coaching helpt leerlingen om structuur aan te brengen in de chaos van huiswerk en studieplanners. Door slimmer te leren en beter te plannen, behalen ze betere cijfers op school en houden ze meer tijd over voor zichzelf. Bovendien is studiecoaching een passende overgang van intensieve studiebegeleiding naar weer zelfstandig studeren.
Lees meer

Bijles

Heeft uw kind moeite met een vak op school? De professionele en ervaren vakdocenten van het Studiecentrum en StudieQ gaan samen met de leerling op zoek naar een manier om toch betere resultaten te halen. Een vakdocent is naast vakinhoudelijk ook pedagogisch geschoold, waardoor zij of hij precies weet op welke manier de stof moet worden overgebracht. Niets is zo motiverend als goede cijfers!
Lees meer

Examentraining

Examentijd is een intensieve periode. Het vergt veel discipline en concentratievermogen. Een rustige studieplek en efficiënt leren is dan ook essentieel. De individuele aanpak door vakmensen van StudieQ is al jaren zinvol gebleken. De één wil graag weten hoe de vragen gesteld worden, de ander moet hoge cijfers halen om ingeloot te worden. Wat de reden ook is, met onze intensieve examentraining gaat de leerling goed voorbereid de examens in!
Lees meer

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Voor- en achternaam ouder
Voor- en achternaam kind
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.