EXAMENTRAINING

Examentijd is een intensieve periode. Het vergt veel discipline en concentratievermogen. Een rustige studieplek en efficiënt leren is dan ook essentieel. De individuele aanpak door vakmensen van StudieQ is  al jaren zinvol gebleken.  De één wil graag weten hoe de vragen gesteld worden, de ander moet hoge cijfers halen om ingeloot te worden. Wat de reden ook is, met onze intensieve examentraining gaat de leerling goed voorbereid de examens in! Benieuwd naar het examenrooster van 2023? Bekijk hier het volledige examenrooster.

Examentraining via kennispartner Lyceo
Voor onze examentrainingen werken we samen met Lyceo, de meest gevraagde examentrainer van Nederland. Lyceo is als enige examentrainer in Nederland wetenschappelijk bewezen effectief. Uit onderzoek blijkt dat deelnemers van Lyceo examentrainingen gemiddeld 0,9 punt hoger scoren op het examen voor het vak waarvoor zij de training hebben gevolgd. Bij sommige vakken blijkt dat leerlingen zelfs tot 0,9 punt hoger scoren. Lyceo organiseert trainingen voor alle vakken op de niveaus: vmbo-t, havo, en vwo. De examentrainingen worden in alle weekenden & schoolvakanties aangeboden in Lyceo locaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Hiernaast werkt Lyceo met uniek eigen ontwikkeld lesmateriaal, dat in samenwerking met diverse hogescholen & universiteiten is gemaakt. Dit lesmateriaal wordt elk jaar geheel vernieuwd en aangepast. Tot slot wordt de houding en kennis van de examentrainers door deelnemers beoordeeld met een 8,3.

Lyceo Examencheck
Hoe goed ken jij de stof voor je (school)examens? Doe de Lyceo examencheck! Door middel van 10 vragen weet je of je de stof goed beheerst. Je ziet ook aan welke stof je nog meer aandacht kan besteden. Vragen op elk niveau en voor ieder vak. Gewoon gratis en via je mobiel. Handig toch? Doe hier de gratis Examencheck!

Bekijk alle examentrainingen bij Lyceo.

 

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Voor- en achternaam ouder
Voor- en achternaam kind
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.