COACHING - EXTRA HULP BIJ DE STUDIEBEGELEIDING

PSX_20200914_161629-e1600347120483-768x0-c-default.jpg

Individuele coaching helpt leerlingen om structuur aan te brengen in de chaos van huiswerk en studieplanners. Door slimmer te leren en beter te plannen, behalen ze betere cijfers op school en houden ze meer tijd over voor zichzelf. Bovendien is studiecoaching een passende overgang van intensieve studiebegeleiding naar weer zelfstandig studeren.

Meer vrije tijd

MEER VRIJE TIJD

Beter plannen is effectiever het huiswerk maken en proefwerken gestructureerd voorbereiden. Dit betekent dat er meer vrije tijd is voor andere dingen.

Huiswerk plannen

HUISWERK PLANNEN

Structuur aanbrengen in huiswerk is essentieel voor iedere leerling. Op de middelbare school krijgt uw kind namelijk veel verschillende vakken. Elk vak brengt huiswerk, proefwerken en so’s met zich mee. Als de leerling het moeilijk vindt om gestructureerd te werken, is dat direct zichtbaar in de resultaten op school. Een goede tijdsplanning helpt om orde te scheppen in de chaotische agenda.

Slimmer leren

SLIMMER LEREN

Bij StudieQ werken ervaren studiecoaches die uw kind helpen om slimmer te leren. Leren is namelijk gemakkelijker als je weet hoe je dat moet doen. Onze individuele aanpak reikt technieken en methodieken aan die zorgen voor meer structuur in de leermethode van uw kind.

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Voor- en achternaam ouder
Voor- en achternaam kind
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.