MEER ZELFVERTROUWEN DOOR BIJLES

MG_7392-768x0-c-default.jpg

Heeft uw kind moeite met een vak op school? De professionele en ervaren vakdocenten van het Studiecentrum en StudieQ gaan samen met de leerling op zoek naar een manier om toch betere resultaten te halen. Een vakdocent is naast vakinhoudelijk ook pedagogisch geschoold, waardoor zij of hij precies weet op welke manier de stof moet worden overgebracht. Niets is zo motiverend als goede cijfers!

 

Lessen op maat

LESSEN OP MAAT

Vakdocenten zijn expert in hun vak en geven vaak zelf nog les in het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn ze ook pedagogisch onderlegd. Individuele lessen door een vakdocent worden gegeven op een manier die bij de leerling past.

Weg geweest? Je bent zo weer bij!

WEG GEWEEST? JE BENT ZO WEER BIJ!

Mocht je onverhoopt voor een langere tijd geen school hebben kunnen volgen door bijvoorbeeld ziekte. Bijlessen helpen je snel weer op het gewenste niveau. Onze ervaren vakdocenten stellen samen met jou een programma op om de achterstand weg te werken.

Een vak docent maakt het verschil!

EEN VAK DOCENT MAAKT HET VERSCHIL

Soms blijven de resultaten in één bepaald vak ronduit teleurstellend. Dit leidt meestal tot verlies van motivatie. Het plezier in zo’n vak kan terugkomen door individuele lessen te volgen bij een vakdocent.

INTERESSE? NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

Vul onderstaand uw gegevens in en een korte omschrijving over het onderwerp, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.
Voor- en achternaam ouder
Voor- en achternaam kind
Deze website is beschermd door reCAPTCHA. Het Google Privacybeleid en de Google Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.